05 september Basistraining Werken met het Vlaggensysteem | inschrijven mogelijk tot 28 augustus 2017

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Movisie, Utrecht

Wanneer gaat gezond seksueel experimenteergedrag over in licht of zelfs zwaar grensoverschrijdend gedrag? Hoe reageer je op seksueel gedrag van kinderen en jongeren? En hoe leer je ze wat wel en niet oké seksueel gedrag is? Het Vlaggensysteem is een succesvolle methodiek om seksueel gedrag van kinderen en jongeren te duiden en er adequaat op te reageren. In deze training leert u het Vlaggensysteem toe te passen.

Doelgroep

(Professionele) opvoeders, preventiewerkers, docenten, jongerenwerkers, hulpverleners, opsporingsambtenaren en jeugdadvocaten.

Datum: 5 september 2017
Sluitingsdatum inschrijving: 28 augustus 2017
Locatie: Movisie, Catharijnesingel 47, Utrecht
Prijs:€ 457,-
Materiaal:
Voor het volgen van deze training dient u in het bezit te zijn van het boek 'Vlaggensysteem: reageren op seksueel (grensoverschrijdend) gedrag van kinderen en jongeren'. U kunt het aanschaffen via Bol.com.